Пошук

Ознайомитися з інформацією щодо права на компенсацію можна в сільській раді

Дата: 05.07.2017 10:20
Кількість переглядів: 721

       Відповідно до пункту 15 Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних  послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 частина невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на  оплату  послуг  з газо-, електропостачання для індивідуального опалення, що в еквіваленті не перевищує вартості (станом на 1 травня 2017 року) 100 куб. метрів природного газу або вартості 150 кВт•г електричної енергії (в разі використання природного газу/електричної енергії для індивідуального опалення), буде перераховано  на  особовий рахунок одержувача  субсидії в банківській установі на підставі списків, наданих підприємствами  -  виробниками/виконавцями послуг  з  газо-, електропостачання.         
       Для отримання інформації щодо права на компенсацію за невикористану суму субсидії, одержувачі субсидії можуть звертатися до сільських, селищних рад, громад та до управління  соціального захисту населення Запорізької райдержадміністрації за тел. 223-61-72.
       Якщо одержувач субсидії має право на компенсацію, необхідно до 1 вересня 2017 року особисто звернутися до управління соціального захисту населення Запорізької райдержадміністрації за адресою: м. Запоріжжя, вулиця Розенталь, 3-а, кабінет № 9 для подачі відповідної заяви (при собі мати паспорт, ідентифікаційний код, номер банківського рахунку для зарахування коштів).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь