Пошук

12 жовтня 2017 року в с. Біленьке провів особистий прийом громадян народний депутат України Кривохатько Вадим Вікторович

Дата: 18.10.2017 11:12
Кількість переглядів: 703


Фото без опису

        12 жовтня 2017 року в приміщенні Біленьківської сільської ради  проводив особистий прийом громадян народний депутат України Кривохатько Вадим Вікторович. У даному заході прийняли участь заступник сільського голови з фінансово-економічних, земельних та житлово-комунальних питань Кришталь Алла Михайлівна, секретар сільської ради Печуріна Катерина Вікторівна,  начальник Запорізького районного відділення поліції Дніпровського відділу поліції ГУНП у Запорізькій області,   підполковник поліції Капітнан Артур Олександрович , директор Комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Біленьківської сільської ради Санакоєва Людмила Семенівна разом з радою ветеранів та громадськими діячами (Кралєвим М. І., Рураковим М. Ф., Дериглазовим О. С., Поімським Ю. А. та Головком В. І.)

       На прийом до нардепа потрапило  понад 48 громадян. Люди зверталися з різних питань, але найбільш щодо надання матеріальної допомоги на лікування та для вирішення соціально-побутових питань (придбання твердого палива, ремонти житлових будинків, ремонт даху та ін.) Також на прийом потрапили керівники закладів соціальної сфери  Біленьківської сільської ради з проханнями  сприяння у вирішенні питань, важливих для функціонування та належної роботи відповідних закладів. Небайдужим був депутат і до представників батьківських комітетів закладів освіти.

         Всі питання, з якими зверталися громадяни та керівники закладів соціальної сфери , були розглянуті. Багато питань вирішувалися невідкладно, а ті, що потребують вивчення взяті під особистий контроль депутата. Прийом громадян пройшов в теплій обстановці.

         Після проведення прийому громадян депутат Кривохатько В. В.  відвідав Комунальний заклад «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Біленьківської сільської ради, де побачив на власні очі з якими проблемами і питаннями стикаються в медичному закладі та пообіцяв в свою чергу посприяти у вирішенні найнагальніших з них.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь