Пошук

Свято, що об’єднує нас

Дата: 28.08.2017 11:58
Кількість переглядів: 675

            «Як зірка в небі – Україна в серці». Уже 26 років Україна живе незалежним і вільним життям. За цей же час на шляху траплялись і труднощі, і злети. День Незалежності сьогодні ми сприймаємо як свято єдності та миру.

Фото без опису

            У Біленьківській громаді у всіх селах відбулися урочисті заходи, святкові концерти, книжкові виставки. Спочатку свята пройшли окремо у Будинках культури та клубах громади, а потім всі разом з’їхалися в Біленьке, де продемонстрували своє мистецтво з усіх жанрів. Свято пройшло урочисто, яскраво і на високому рівні. 

            Зазвучали урочисті святкові фанфари, сповіщаючи присутніх про початок свята. Яскраво, урочисто під пісню «Ми українці» танцювальний колектив «ХОРС» показав хореографічну композицію. Далі об’єднаний вокальний ансамбль біленьківців та лисогірців проспівав пісню «Музика рідного дому».

             І ось хвилюючий момент – право внести Державний Прапор України під звуки Державного гімну було надано Плющику Петру Семеновичу та Гелейші Артуру Володимировичу. Фото без опису

             Ведучі свята Ольга Жирун та Валентина Облещенко запросили до мікрофону почесних гостей свята: голову Біленьківської громади Світлану Іванівну Зачепило та заступника сільського голови Аллу Михайлівну Кришталь, які поздоровили зі святом всіх присутніх та нагородили грамотами та подяками заслужених та працьовитих жителів всієї громади. Фото без опису

            Потім слово надали заступнику головного лікаря Запорізького військового госпіталю Тяпкіну Олександру Юрійовичу, який привітав всіх зі святом та вручив подяки голові громади, КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» та родині Тимченко за увагу та допомогу, яку вони надавали госпіталю.

             Далі були вітання від вихованців дитячого садка «Веселка», Біленьківської ЗОШ та Лисогірського НВК, вокальних ансамблів Біленьківського та Мар’ївського будинків культури. Юрій Галко присвятив учасникам АТО свою пісню на слова Сергія Редьки. Прозвучав і гімн Біленьківської громади. Авторами та виконавцями гімну були Тарас Галко, Юрій Галко, Андрій Ганошенко

 Фото без опису

           Для дітей працювали атракціони, дорослі приймали участь у «безпрограшній» лотереї, а чоловіки-силачі мали змогу показати свою вправність у реслінгу, який проводив Роман Агрич. Піснею «Україна це ми» було завершено урочисту частину свята. Для всіх односельців та гостей приємні святкові миттєвості додали душевних сил, надихнули на нові звершення і віру в кожен щасливий день.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь