Пошук

КП "Біленьке" починає організовано вивозити тверді побутові відходи

Дата: 05.04.2018 16:02
Кількість переглядів: 990

   

          Для цього потрібно щоб представник кожного двора нашої громади заключив договір з комунальним підприємством на вивіз сміття. Для цього потрібно прийти в офіс КП «Біленьке» який знаходиться у Біленьківському Будинку культури на першому поверсі . З собою принести : паспорт, ідентифікаційний код і довідку про склад сім'ї.

           Договір зобов'язує комунальне підприємство «Біленьке» вивозити тверді побутові відходи на сміттєвий полігон за місто Запоріжжя. А також зобов'язує іншу сторону заплатити 10,70 гр. за кожного проживаючого у будинку, але не більше ніж 63 гривні з двору. Оплату проводити на рахунок підприємства «Біленьке» в «Ощадбанку». Якщо зробити платіж за півроку, то комісійний збір буде усього 3 гривні за одну операцію. Згодом будемо мати змогу оплачувати послуги через мобільний касовий апарат. За вивіз сміття звертатись за №тел.0637814337

           Встановлення контейнерів починаємо; з села Мар'ївка, там де не має контейнерів для сміття, працюємо з мішками. Мішки можуть бути різних видів, аби не порвався, і мішок не повинен важити більше 20 кілограмів. Хто не уклав договір та не заплатив за місяць, платить 10,70 гр. за кожний мішок. Не можна вкладати у мішки та контейнери для сміття органічні залишки, городину, обрізки з дерев та листя. Утворюйте на подвір'ї компостні ями.

           Послуга на вивезення твердих побутових відходів для підприємства дуже збиткова, рахуємо : тільки витрати пального для сміттєвоза становлять 1485 гривень, захоронення на полігоні сімох тонн сміття 450 гривен. Це без урахування зарплатні водія та двох робітників. Але ми сподіваємось на свідомість наших людей, якщо усі наші мешканці громади стануть платити за вивезення сміття, то згодом вивезення стане рентабельним і сміттєвоз на заржавіє. Ми йдемо на такі витрати бо усі вже зрозуміли що як раніше жити не можна, сміття пожирає нас, по усім околицям гори стихійних звалищ, які зробили люди від безвихідного положення, але тепер ми пропонуємо усім цивілізовані відносини у сфері збереження середовища нашого проживання. Зараз кивають на Європу, як там чисте» та акуратно, давайте і ми почнемо хоч трішечки рухатись у сторону чистоти навколо нас.

 

З повагою до усіх наших громадян,

комунальне підприємство  «Біленьке


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь