Пошук

Творчий візит

Дата: 26.04.2018 16:05
Кількість переглядів: 609

Фото без опису

25 квітня 2018 року в приміщенні Мар’ївського НВК відбувся показовий концерт учнів КЗ «Дитяча музична школа» Біленьківської сільської ради. На цей захід завітали місцеві депутати, батьки, вчителі, учні. Ведуча Тетяна Вікторівна Мочона у своєму вступному слові коротко розповіла присутнім історію діяльності закладу с початку його заснування (1954р.) і до наших днів, а також про його творчі здобутки. В програмі концерту були представлені: ансамблевий спів, фортепіано, баян, акордеон, гітара, сольний спів, інструментальні та вокальні дуети. На кожен дитячий виступ зал реагував гучними оплесками, оцінюючи високий виконавський рівень учнів.

Після закінчення концерту глядачі щиро дякували юним артистам, викладацькому колективу та дирекції музичної школи за їх наполегливу працю та вдалий концерт.

Депутат сільської ради Сілютіна Любов Федорівна відзначила те, що незважаючи на юний вік виконавців, вони вже титуловані лауреатськими та дипломантськими званнями різних рівнів. Директор НВК Долгова Зоя Василівна підкреслила те, що ми робимо загальну справу, виховуючи дітей. Тож надалі будемо співпрацювати в цьому напрямку.

І, нарешті, заключне слово за директором музичної школи Галком Юрієм Григоровичем. Лейтмотивом всієї його промови було те, що з часу утворення ОТГ, наш заклад є не тільки біленьківським, а школою всієї громади, в тому числі і мар’ївською. Юрій Григорович дав відповідь на всі запитання, які пролунали із-залу. Він також запевнив присутніх в тому, що і надалі буде піклуватись про відкриття у Мар’ївці філії музичної школи і сподівається на порозуміння та підтримку в збоку керівництва і жителів села.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь