Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта: проект рішення Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області «Про встановлення ставок єдиного податку на території Біленьківської об’єднаної територіальної громади Зап

Дата: 25.05.2018 16:14
Кількість переглядів: 517

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта:

проект рішення Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області «Про встановлення ставок єдиного  податку на території Біленьківської об’єднаної територіальної громади Запорізького району Запорізької області на 2019 рік »

 

       Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

       Проект рішення Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області «Про встановлення ставок єдиного  податку на території Біленьківської об’єднаної територіальної громади Запорізького району Запорізької області на 2019 рік».

      Розробник: секретар сільської ради, юридичний відділ виконавчого комітету Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області.

      Проект спрямований на реалізацію повноважень Біленьківської сільської ради щодо встановлення місцевих податків та зборів.

      Мета проекту рішення: 

- Встановлення ставок єдиного податку на території  Біленьківської об’єднаної територіальної громади Запорізького району Запорізької області;

- Встановлення відносин, що виникають у сфері справляння місцевих податків та зборів;

- Безумовне виконання Податкового кодексу України; 

- Недопущення суперечливих ситуацій;

- Забезпечення дохідної частини сільського бюджету;

-Виконання програм соціально-економічного розвитку об'єднаної територіальної громади

- Здійснення планування та прогнозування надходжень від місцевих податків та зборів при формуванні бюджету;

- встановити доцільні і обґрунтовані розміри ставок місцевих податків і зборів з урахуванням рівня платоспроможності громадян та суб’єктів господарювання та відповідно до потреб сільського бюджету;

- Забезпечити відкритість процедури, прозорість дій органу місцевого самоврядування.

 Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Податковий кодекс України.

       Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-сайті Біленьківської сільської ради  bilenkivska.gromada.org.ua 25 травня 2018 року в розділі "Доступ до публічної інформації"- підрозділ "Регуляторна діяльність".

       Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 30 календарних днів з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

       Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі до Біленьківської сільської ради за адресою:70441, Запорізька область, Запорізький район, с. Біленьке, вул.. Центральна, буд. 4 – В, телефоном: тел.(061)287-31-52, або, на електронну адресу bilenkivska.silrada@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь