Пошук

До уваги зацікавлених осіб

Дата: 31.07.2018 16:20
Кількість переглядів: 802

                 

Інформаційна компанія «Інфоіндустрія» у партнерстві з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP, який фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Нкономічного Розвитку (MHDA), а також за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Запорізької обласної державної адміністрації запрошують Вас долучитися до виставки-конференції «Золоте гроно України 2018». яка відбудеться 16-17 серпня 2018 року за адресою: м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70-6, виставковий центр «Козак-Палац».

У рамках конференції провідні спікери України презентуватимуть доповіді у руслі наступних проблематик: досвід фермерів та практичні поради в галузі; хвороби винограду і способи боротьби з ними; прийоми робіт з плантаціями на перезимівлю; нові сорти винограду та їх експорт; переробка винограду.

На виставці виноградарі півдня України презентуватимуть увесь асортимент продукції нового сезону «Виноградні досягнення» та позмагатися серед учасників конкурсів «Диво-виноград» (номінації будуть розміщені на сайті заходу за посиланням http://euroagrochcm.com).

Відвідувачі виставки-конференції зможуть провести дегустацію вина та віддати важливий експертний голос для визначення лідера 2018 року з виноробства.

Не упустіть можливості приєднатися до живої дискусії, перейняти досвід та дізнатися останні новини ринку.

Реєстрація обов'язкова на сайті: http://euroagrochem.com/ або за тел. контакт- центру UHBDP 0-800-500-184 (безкош товно).

Питання щодо участі можливо задати зручним для Вас способом:

067 536 91 39; 097 333 74 38: 044 580 31 19; e-mail: infoindustria2015@ukr.net.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь