Пошук

Запрошення на захід людей з інвалідністю

Дата: 22.11.2018 12:55
Кількість переглядів: 414

27 та 28 листопада Громадською  організацією  «Запорізька правозахисна група» спільно з Координаційною радою молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Запорізькій області проводяться семінари для людей з інвалідністю у приміщенні Запорізького обласного центру молоді (м.Запоріжжя, вул. Патріотична, 49) з 11:00 до 16:00 год.

Заходи спрямовані на підвищення правової спроможності та громадянської свідомості людей з інвалідністю через отримання теоретичних та практичних знань щодо механізмів реалізації та захисту своїх прав та впливу на рішення органів влади та місцевого самоврядування.

 

Під час семінарів учасники:

  • дізнаються про новації законодавства та механізми захисту прав людини з інвалідністю;
  • зустрінуться з експертами представниками органів юстиції, нотаріату, центрів безоплатної правової допомоги, правозахисних громадських організацій та юристів;
  • дізнаються про «Бюджет участі – як подати та виграти проект», спробують скласти власні проекти, які зможуть подати на розгляд місцевої влади.

 

Реєстрація учасників на семінар до 25 листопада за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc25fpmH6vX1-AZye2DZW71Wu5MJy6xibbmoykt_srUVCv5gQ/viewform?usp=sf_link

 

Додаткова інформація та запитання за тел. 0669944960, 0983065015 (контактна особа – Юлія Берлінер) та за електронною поштою: u0669944960@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь