Пошук

Розробляємо Стратегію розвитку громади разом

Дата: 29.01.2019 09:34
Кількість переглядів: 514

Наша громада отримала перемогу у  конкурсі з відбору ОТГ , організованим Запорізьким відокремленим  підрозділом установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» для написання стратегій розвитку громад у 2019 році.

В рамках розробки Стратегії розвитку Біленьківської громади Робоча група проводить  опитування серед мешканців громади та підприємців для визначення основних проблем, які, на Вашу думку, існують в громаді та перспектив розвитку громади на майбутнє. Ваша думка для нас є важливою та обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку Біленьківської  громади!

Заздалегідь дякуємо за посвячений Вами для всієї громади час!

Пропонуємо заповнити анкети (за посиланням) в електронному вигляді та надіслати на електронну пошту виконавчого комітету (bilenkivska.silrada@ukr.net)  , або в паперовому вигляді у приміщенні виконавчого комітету, будинках культуру, сільських клубах. З метою опитування молоді анкети будуть розповсюджені у всіх навчальних закладах громади.

Опитувальний лист для мешканців громади

Анкета для підприємців


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь