Пошук

Підписання Меморандуму

Дата: 05.03.2019 12:35
Кількість переглядів: 728

         Фото без описуСьогодні,  5 березня,  в м. Київ  відбувається конференція "Початок нового партнерства: перші досягнення та церемонія підписання Меморандумів" по Проекту «U-LEAD з Європою: програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку» - Компонент 2 «Створення центрів надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування» (раунд 1) , що фінансується Європейським Союзом та реалізується компанією NIRAS.

Понад 400 лідерів громад та фахівців сфери з надання адмінпослуг, включно з очільниками 210 громад-партнерів U-LEAD з усієї України, представниками Уряду України та міжнародними партнерами, візьмуть участь у конференції з нагоди фактичного початку реалізації Фази Впровадження по покращенню надання якості адміністративних послуг для населення.

Під час наймасштабнішої події в сфері надання адмінпослуг в Україні відбудеться урочиста церемонія підписання Меморандумів про співробітництво між виконавцями та громадами, презентація перших результатів Фази Впровадження та планів по створенню в Україні до 600 належних високоефективних Центрів надання адміністративних послуг в об’єднаних громадах та малих містах України.
Від нашої громади в урочистій церемонія підписання Меморандумів про співробітництво між виконавцями та громадами бере участь сільський голова Зачепило світлана Іванівна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь