Пошук

Підписання Меморандуму

Дата: 05.03.2019 12:35
Кількість переглядів: 684

         Фото без описуСьогодні,  5 березня,  в м. Київ  відбувається конференція "Початок нового партнерства: перші досягнення та церемонія підписання Меморандумів" по Проекту «U-LEAD з Європою: програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку» - Компонент 2 «Створення центрів надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування» (раунд 1) , що фінансується Європейським Союзом та реалізується компанією NIRAS.

Понад 400 лідерів громад та фахівців сфери з надання адмінпослуг, включно з очільниками 210 громад-партнерів U-LEAD з усієї України, представниками Уряду України та міжнародними партнерами, візьмуть участь у конференції з нагоди фактичного початку реалізації Фази Впровадження по покращенню надання якості адміністративних послуг для населення.

Під час наймасштабнішої події в сфері надання адмінпослуг в Україні відбудеться урочиста церемонія підписання Меморандумів про співробітництво між виконавцями та громадами, презентація перших результатів Фази Впровадження та планів по створенню в Україні до 600 належних високоефективних Центрів надання адміністративних послуг в об’єднаних громадах та малих містах України.
Від нашої громади в урочистій церемонія підписання Меморандумів про співробітництво між виконавцями та громадами бере участь сільський голова Зачепило світлана Іванівна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь