Пошук

До уваги платників податків

Дата: 03.09.2019 08:52
Кількість переглядів: 572

Управління Державної казначейської служби України у Запорізькому районі Запорізької області повідомляє, що з 01.10.2019 вступають в дію рахунки для зарахування податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів відповідно до стандарту IВАN.

Згідно з постановою Правління Національного банку України від 28.12.2018 № 162 “Про запровадження міжнародного номера банківського рахунку (ІВАN) в Україні” номер банківського рахунку буде формуватись за стандартом ІВАN та складатиме 29 літерно-цифрових символів.

Звертаємо увагу, що з 01.10.2019 до 31.10.2019 діє перехідний період, аз 01.11.2019 - у постійному режимі.

Реквізити рахунків, відкритих для зарахування податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів за стандартом ІВАN по Запорізькій області, розміщено на Веб-сторінці Головного управління Державної казначейської служби України у Запорізькій області офіційного Веб-порталу Державної казначейської служби України в мережі Internet за адресою www.treasury.gov.ua.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь