Пошук

РОЗВИТОК ГРОМАДИ ЧЕРЕЗ РОЗУМНУ ВЗАЄМОДІЮ ТА АКТИВІЗАЦІЮ МОЛОДІ

Дата: 10.09.2019 12:51
Кількість переглядів: 1008

Фото без опису

Представники виконавчого комітету  Біленьківської  об’єднаної територіальної громади – головний спеціаліст відділу житлово – комунального господарства Юхневич О. та головний спеціаліст фінансового відділу Агаркіна Ю. протягом 24-28 червня 2019 р. взяли участь у семінарі-тренінгу “Розвиток громад через розумну взаємодію та активізацію молоді і залучення громадян”, який був реалізований в рамках проекту “Розумна Взаємодія”, ініційованого  Британською Радою в Україні.

Фото без опису

До робочої зустрічі були залучені 30 учасників громад з цілої України, які протягом чотирьох днів у м. Біляївка Одеської області обмінювалися досвідом та вивчали кращі практики створення місцевих бюджетів в інноваційному міжсекторальному ІТ-середовищі, а також дієві плани економічного зростання та істотної мобілізації ресурсів з різних джерел за допомогою проекту “Розумна Взаємодія”, що спрямований на налагодження ефективної співпраці з громадянами з використанням сучасних технологій.

veselkabilenke@gmail.com

Протягом тренінгу представники Біленьківської  ОТГ разом із колегами з Одеської, Волинської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Луганської, Сумської та  Вінницької областей навчалися основ “мапування” своїх громад (нанесення на електронну карту маячків), розглядали проблеми територій, використовуючи інструменти “Розумної Взаємодії”, дізнавалися про італійський досвід залучення молоді до вирішення локальних питань, адже на заході були присутні і представники італійської делегації.

Програма семінару була насиченою, адже проведення теоретичних  навчань було урізноманітнене практичними сесіями, під час яких присутні  вивчали досвід співпраці з Радою Європи, познайомились з роботою представників “Молодіжного банку” ком’юніті фонду “Комо” з Італії. Спікери презентували італійський досвід залучення молоді до вирішення локальних проблем регіонів. Учасники навчання працювали над новими інструментами взаємодії громадськості з владою та бізнесом, напрацьовували ідеї та проекти для вирішення питань у своїй громаді, дізнались про можливості співпраці з Британською Радою в Україні стосовно співфінансування таких проектів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь