Пошук

Конференція "Зелена інфраструктура для громад"

Дата: 24.10.2019 10:18
Кількість переглядів: 398

21 жовтня Програма «U-LEAD з Європою» провела у Києві конференцію «Зелена інфраструктура для громад». Захід став платформою для тематичних обговорень за результатами ініціатив, реалізованих за підтримки U-LEAD, зосередив увагу на засвоєних уроках та досягненнях ОТГ у сфері енергоменеджменту, управління відходами, сталої мобільності тощо за підтримки Програми та мав на меті надихнути представників ОТГ у розвитку потенціалу своїх територій.

Фото без описуУчасть у заході взяли представники ОТГ, Мінрегіону, Посольства Федеративної Республіки Німеччина, Представництва ЄС в Україні, GIZ Бюро в Україні та Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

На сесії «Мобільність, що підтримує децентралізацію» спікером було запрошено керуючого справами виконавчого комітету Біленьківської сільської ради  Тетяну Цибульську . В своїй промові    Тетяна Цибульська представила досвід  Біленьківської громади : «Я взяла участь у навчальному візиті до Німеччини, організованому U-LEAD, і, мушу визнати, я ніколи не бачила на вулицях моєї громади так багато людей з інвалідністю, як у Німеччині. Я навіть думала, що таких людей небагато. Але це, мабуть, неправда. Вони просто не залишають своїх домівок, оскільки, на відміну від німецьких міст, українські часто не враховують потреб цих людей. Отже, участь у регіональній ініціативі спричинила зміну нашого мислення. Зараз ми працюємо над картографуванням місць, які потрібно адаптувати до потреб людей з обмеженою мобільністю».

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь