Пошук

План мобільності Біленьківської громади 2020-2030

Дата: 24.10.2019 11:06
Кількість переглядів: 282

Результатом роботи команди нашої громади у проекті "Підтримка та розвиток сталої мобільності в об'єднаних територіальних громадах», організованим  Командою  Програми "U-LEAD з Європою" та  Німецьким  товариством міжнародного співробітництва GIZ є План мобільності 2020-2030 . Цей документ було виготовлено за підтримки Європейського союзу та його держав - членів : Данії, Естонії, Німеччини, Польщі та Швеції. 

Цей документ є стратегічним документом у сфері розвитку громадського та соціального транспорту, та сприятиме застосуванню сучасних підходів для популяризації сталих способів пересування, тобто таких, які завдають мінімальний негативний вплив на довкілля та економіку. 

План мобільності - це система інтегрованого довгострокового планування, що робить особливий акцент на залученні до його розроблення громадян і зацікавлених сторін, координації між різними сферами (транспорт, землекористування, екологія, економічний розвиток, соціальна політика, охорона здоров’я тощо), між органами влади різного рівня та суміжними органами влади. Окрім того, План дає змогу ефективно управляти транспортною системою громади, зменшуючи його негативний вплив на навколишнє середовище, здійснювати моніторинг заходів щодо покращення системи сільської мобільності та створювати комфортні умови для життя й відпочинку мешканців громади.

План мобільності  https://drive.google.com/open?id=1Uc09jb728i9t5zCEgM03EGB-iRLbmUKX

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь