Пошук

До уваги мешканців вул. Виноградна, Козача, Молодіжна, Миколаївка (Комунарівська), Ремесляна (Радянська), Гвардійська ( тільки будинок 87а) в с. Біленьке

Дата: 06.11.2019 09:34
Кількість переглядів: 1603

АТ «ЗАПОРІЖГАЗ» інформує: у зв’язку з проведенням робіт із заміни ШРП на газовій мережі згідно з інвестпрогамою газопостачання ваших будинків буде відсутнє з 12 листопада 2019 до закінчення виконання робіт (приблизно три дні).

Для прискорення робіт з пуску газу вам необхідно перекрити крани на газових приладах та перед ними.

Звертаємо Вашу увагу, що для своєчасного відновлення газопостачання під час проведення пусконалагоджувальних робіт, просимо забезпечити вільний доступ до газопроводів та газових приладів (закрити собак) для огляду цілісності газопроводу та справності газового обладнання кожного будинку, а також виконання робіт з контрольного опресовування (випробування газопроводу на щільність) системи газопостачання будинку.

Всі свої роботи АТ «ЗАПОРІЖГАЗ» виконує з огляду на безпеку газопостачання, суворо дотримуючись вимог правил, що є запорукою безпеки життя споживачів природного газу. Приносимо вибачення за надані незручності.

Ви можете зв’язатися з представником АТ «Запоріжгаз» для вирішення всіх питань з відключення газопостачання за телефоном: 0612805208

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь