Пошук

Армії потрібна допомога

Дата: 19.11.2019 12:22
Кількість переглядів: 345

До Запорізької облдержадміністрації надійшов лист директора благодійного фонду «Голос Народної Ради» щодо надання благодійної допомоги фонду «Голос Народної Ради» для завершення благодійної акції «Глаза и уши наших воинов» Метою благодійної акції є розробка, виготовлення, випробування та передача до підрозділів Збройних сил України зразків нестандартного обладнання «Командирський блок» з комплектом розвідувальної техніки (безпілотні літальні апарати), необхідних для більш ефективного та безпечного виконання бойових завдань захисниками Вітчизни.
 

Для доведення «Командного пункту» до повної комплектації та завершення благодійної акції необхідно виготовити по 2-а комплекти безпілотних летальних апаратів типу «Мираж-Аеро». Але завершення акції на даний момент не можливе, у зв’язку з відсутністю для цього необхідних коштів.
 

Бажаючим надати допомогу за більш дегальною інформацією звертатися до засновника проекту, директора благодійної організації «Благодійний Фонд «Голос Народної Ради» Єрьоменко С.Г. за тел. 0612-39-02-02., моб. тел.067-116-09-20, 095-674-41-03 та на електронну пошту grigorich.e@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь