Пошук

Відбулося урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Біленьківської сільської ради

Дата: 29.11.2019 12:40
Кількість переглядів: 937

Фото без опису    28 листопада 2019 року  в Біленьківській сільській раді  відбулася важлива  подія –  урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг, котрий   буде надавати 104 адміністративні послуги для населення та юридичних осіб.                                                                                             Це насправді велике досягнення, і ми пишаємося тим, що саме наша громада    отримала можливість  однією з перших, з близько 600 громад України,  відкрити ЦНАП, котрий відповідає всім сучасним вимогам та європейським    стандартам. Надійними партнерами нашої громади по створенню ЦНАПу    стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою».                                                                                                                                                                                                                                                               

   Урочисте відкриття розпочато зі звучання гімнів  України, Європейського Союзу та Швеції.

        З привітаннями виступила сільський голова Зачепилот Світлана Іванівна :  "Рада вітати вас у Біленьківській громаді з нагоди відкриття сучасного Центру надання адміністративних послуг.

       Цієї події ми довго чекали. Восени 2018 року  сільська  рада взяла участь у гранті в рамках проекту U-LEAD з Європою «Підтримка реформи децентралізації в Україні» і стала фіналістом для отримання допомоги зі створення центру надання адміністративних послуг.

         5 березня у Києві відбулася конференція «Початок нового партнерства: перші результати та церемонія підписання Меморандумів», під час якої Біленьківська сільська  рада підписала Меморандум про початок роботи з виконавцями Фази Впровадження Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення та модернізації Центрів надання адмінпослуг (ЦНАП) – компаніями NIRAS Sweden AB та SKL International. Таким чином офіційно було підтверджено наміри створити для жителів громади ефективні механізми доступу до адміністративних послуг, закріпити прозорість процедур та легкість отримання результату у центрі надання адмінпослуг  Біленьківської громади, тож жителі громади будуть мати ширший спектр послуг в форматі «єдиного вікна» без черг та візитів до кабінетів.

           Депутати сільської ради підтримали  проект  про функціонування ЦНАПу.

      За фінансової підтримки проекту U-LEAD сільська рада отримала значну допомогу у придбанні сучасного обладнання для центру, меблів, також було проведено в кілька етапів навчання спеціалістів.

       Завдяки міжнародній програмі U-LEAD, яка фінансується за рахунок донорської підтримки Європейського Союзу, зокрема його держав-учасників Данії, Естонії, Німеччини, Польші та Швеції, мешканці громади будуть мати змогу отримувати якісні послуги в сучасному центрі європейського зразка. Це ще один крок на шляху змін старої системи на сервісну службу, орієнтовану на потреби громадян. Всі питання можна вирішити тут при одному відвідуванні.

         Втілюючи в життя цей проект нам вдалося згуртувати навколо нього багато служб, громадян, спеціалістів різних ланок; разом пережити хвилюючі моменти і труднощі. Проте вони не завадили виконанню робіт і ми вчасно зробили заплановане.

        На сьогодні поставлена мета - реалізована і мене, як голову громади, переповнюють радісні емоції, глибока вдячність представникам міжнародної програми U-LEAD, шанованим гостям, вдячність депутатам сільської ради за співпрацю, розуміння і підтримку.

     Вітаю вас усіх зі святом!"

На офіційному відкриття ЦНАПу були присутні голова Запорізької районної ради Бурма С.І. голова Запорізької районної державної адміністрації Васюк А.Г., депутат Запорізької обласної ради Кузьменко Р.О., представник Запорізького Центру розвитку місцевого самоврядування  Наталія Селюкова, директор ТОВ “Редакція газети “Червоний промінь” Якименко О.Г., депутати сільської ради, керівники трудових колективів громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь