Пошук

Фонд соціального страхування України у Запорізькій області повідомляє

Дата: 28.04.2020 11:08
Кількість переглядів: 341

У період з 18 по 24 квітня 2020 року до Запорізького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області надійшло 3 повідомлення про нещасні випадки, що сталися на виробництві, у тому числі 1 груповий нещасний випадок з тяжкими наслідками за участю 2 осіб.

Зареєстровано 1 повідомлення про встановлення хронічного професійного захворювання та 7 повідомлень про встановлення гострих професійних захворювань у медичних працівників закладів охорони здоров’я  м. Запоріжжя та Запорізького району, у яких лабораторно підтверджено зараження коронавірусною інфекцією COVID-19. В медичних установах створені комісії з розслідування вказаних випадків, які з’ясовують обставини та причини гострих професійних захворювань.

16.04.2020 водій одного з почтових підприємств м. Запоріжжя, керуючи службовим легковим автомобілем по автомагістралі м. Запоріжжя не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з іншим транспортним засобом, який рухався в попутному напрямку по тій самій смузі. Внаслідок ДТП водій разом з кур’єром, працівником цього ж підприємства, який перебував у салоні автомобіля у якості пасажира, отримали травми різного ступеню тяжкості. Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області створена спеціальна комісія з розслідування групового нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

21.04.2020 нещасний випадок стався з токарем одного з підприємства обласного центру під час виконання ним токарних робіт. В момент проведення чергової обробки металевої заготовки на токарному верстаті робітник не зняв захисні рукавиці внаслідок чого одну рукавицю захопило в обертову частину верстату та затягло по круговій рукав робочої куртки, що призвело до травмування правої руки до плечового поясу працівника. На підприємстві створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує його обставини та причини.

22.04.2020 на одному з промислових підприємств м. Запоріжжя після виконання ремонтних робіт та запуску вентиляційної системи цеху, від корпусу  вентилятора відірвалась металоконструкція, яка впала на підлогу вдаривши по ногах слюсаря-ремонтника. Внаслідок події працівник отримав тяжкі травми ніг. Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області створена спеціальна комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

 

Запорізьке відділення управління

ВД Фонду соціального страхування

України у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь