Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта: проект рішення Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області «Про встановлення ставок єдиного податку на території Біленьківської об’єднаної територіальної громади Зап

Дата: 29.05.2020 14:36
Кількість переглядів: 294

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта:

проект рішення Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області «Про встановлення ставок єдиного  податку на території Біленьківської об’єднаної територіальної громади Запорізького району Запорізької області на 2021 рік »

 

       Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

       Проект рішення Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області «Про встановлення ставок єдиного  податку на території Біленьківської об’єднаної територіальної громади Запорізького району Запорізької області на 2021 рік».

      Розробники: секретар сільської ради, начальник юридичного відділу виконавчого комітету.

      Проект спрямований на реалізацію повноважень Біленьківської сільської ради щодо встановлення місцевих податків та зборів.

      Мета проекту рішення: 

- Встановлення ставок єдиного податку на території  Біленьківської об’єднаної територіальної громади Запорізького району Запорізької області;

- Встановлення відносин, що виникають у сфері справляння місцевих податків та зборів;

- Безумовне виконання Податкового кодексу України; 

- Недопущення суперечливих ситуацій;

- Забезпечення дохідної частини сільського бюджету;

-Виконання програм соціально-економічного розвитку об'єднаної територіальної громади

- Здійснення планування та прогнозування надходжень від місцевих податків та зборів при формуванні бюджету;

- встановити доцільні і обґрунтовані розміри ставок місцевих податків і зборів з урахуванням рівня платоспроможності громадян та суб’єктів господарювання та відповідно до потреб сільського бюджету;

- Забезпечити відкритість процедури, прозорість дій органу місцевого самоврядування.

 Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Податковий кодекс України.

       Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Біленьківської сільської ради  http://bilenke-silrada.gov.ua, 29 травня 2020 року та буде оприлюднено в районній газеті «Червоний промінь» .

       Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 30 календарних днів з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

       Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі до Біленьківської сільської ради за адресою: 70441, Запорізька область, Запорізький район, с. Біленьке, вул. Центральна, буд. 4 – В, телефоном: тел.(061)287-31-52, або на електронну адресу bilenkivska.silrada@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь