Пошук

Креативна малеча

Дата: 23.06.2020 11:45
Кількість переглядів: 604

Реалізовано проєкт - переможець "Креативна малеча"

автор проєкту:Фото без опису

Ольга Козиряцька

Пряма мова автору:

"В листопаді 2019 року Біленьківською територіальною громадою при партнерстві БФ "Молода громада" та ГО "Сходи" всім закладам та мешканцям громади було запропоновано взяти участь в ініціативі "Розумна взаємодія" за програмою Active Citizens Ukraine за підтримки Britsh Council Ukraine. Біленьківський комунальний дошкільний навчальний заклад «Веселка» взяв  участь в ініціативі. Процес полягав у підготовці та захисті проектів, які б могли перемогти під час пітчингу (конкурсного представлення) у фіналі. Проектів дошкільного закладу було три, але у фіналі здобув фінансування для реалізації його на території дитячого садочка один з проектів – «Креативна малеча». Проект направлений на створення розвивального інноваційного середовища для  розвитку креативності дітей. Менеджером проекту стала вихователь – методист закладу Козиряцька О.В.. Допомогу у створенні проекту та моральну підтримку надавали колеги та адміністрація ДНЗ. Непросто було не тільки скласти проект за вимогами, а й захистити його та достойно представити перед членами журі, до якого входили представники Біленьківської сільської ради та іноземних партнерів.

    В березні 2020 року проект було профінансовано. Отримане фінансування для реалізації проекту витрачено на придбання дидактичних матеріалів за методикою М.Монтессорі. Допомогла у придбанні необхідного обладнання директор будинку культури Труба Т.О.

Висловлюємо подяку від всіх вихованців Біленьківського КДНЗ «Веселка» Біленьківській сільській раді, яка забезпечила 2/3 фінансування проектів, та іноземним партнерам, які надали іншу частину грошей. Маємо надію на подальшу взаємодію!!!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=687572248742352&id=100024687485910

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь