Пошук

Громадо! Зі святом!!!

Дата: 15.07.2020 09:47
Кількість переглядів: 629

Шановна громадо!                                Фото без опису

Час летить швидко. І в цьому безупинному

плині міняється все довколо, змінюються 

люди, оновлюється світ, закарбовуючи в

календарі життя пам’ятні дати.

Сьогодні  вже 4-та річниця з моменту прийняття рішення про добровільне об’єднання Біленьківської, Лисогірської та Мар’ївської сільських рад в БІЛЕНЬКІВСЬКУ ОБ’ЄДНАНУ ТЕРИТОРІАЛЬНУ ГРОМАДУ. День народження громади – це свято всіх її жителів, хто в ній народився і виріс, хто колись переїхав і назавжди залишився, хто в ній живе і працює сьогодні, це день народження малої Батьківщини.

Усі досягнення, якими багата Біленьківська сільська рада, складаються з щоденної праці, знань і талантів кожного жителя наших сіл і саме в такі свята  кожен відчуває себе частиною великої громади.

Ми разом з вами будемо прикладати максимум зусиль, щоб наші села розвивалися, оновлювалися і змінювалися на краще, зростав їхні економічний і культурний потенціал.

Бажаємо всім жителям Біленьківської ОТГ процвітання і стабільності, нехай народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку, миру і впевненості у завтрашньому дні. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі і кожній родині.

Виконавчий комітет Біленьківської сільської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь