Пошук

Визначено переможця конкурсу з пасажирських автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування, що проходять в межах території Біленьківської сільської ради

Дата: 07.08.2020 13:58
Кількість переглядів: 998

07.08.2020 року відбулося засідання КонкурсногоФото без опису

комітету з визначення автомобільних перевізників

на автобусних маршрутах загального користування,

що проходять в межах Біленьківської сільської 

об’єднаної  територіальної громади.

На конкурс винесено :

об’єкту конкурсу № 1 «автомобільний маршрут с. Біленьке  – c.  Смоляне»;

об’єкту конкурсу № 2 «с. Біленьке – с. Червонодніпровка».

Для участі у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що проходять в межах території  Біленьківської сільської ради Запорізького району  Запорізької області  по обом об'єктам  конкурсу подано конкурсні пропозиції одним перевізником-претендентом - комунальним підприємством «Біленьке» .

Відповідно до протокольного  рішення конкурсного комітету від 10.07.2020  №01, робоча група повинна була здійснити перевірку перевізника-претендента КП «Біленьке» на предмет відповідності умовам конкурсу та вимогам чинного законодавства. За результатами проведеної перевірки перевізника-претендента від 13.07.2020 надано копії підтверджуючих документів про чинні реєстраційні документи на всі транспортні засоби, що подані в конкурсних пропозиціях.

Під час перевірки вимоги до персоналу перевізника не виявлено. Претендент – перевізник дотримується всіх вимог до технічного обслуговування і ремонту транспортного засобу, в наявності документи, що підтверджують перевірку  технічного стану. Дотримується контроль за своєчасним проходженням водіями медичного огляду, режим праці та відпочинку.   

На виконання  протокольного  рішення конкурсного комітету від 10.07.2020  №01 було надіслано запити до Управління    Укртрансбезпеки у Запорізькій   області, Запорізького  регіонального   сервісного центру МВС в Запорізькій області та Управління патрульної  поліції  в Запорізькій області    з проханням    надати інформацію щодо перевізника – претендента Комунального підприємства «Біленьке» Біленьківської сільської ради (код ЄДРПОУ 32407360). Відповіді отримано, всі позитивні.

За результатами розгляду вирішено:

1. Конкурс за об’єктами №1 та № 2 визнати таким, що відбувся.

2. За результатами голосування подати пропозицію Організатору перевезень визначити переможцем конкурсу КП «Біленьке» Біленьківської сільської ради.

3. Відповідно до Порядку, рішення про результати конкурсу оформити протоколом, який підписується головуючим, секретарем та присутніми членами конкурсного комітету і подати Організатору перевезень протягом п’яти робочих днів.

4. Організатору перевезень:

4.1. Відповідно до Порядку, рішення про результати конкурсу та визначення переможців та протокол засідання конкурсного комітету опублікувати шляхом розміщення їх на офіційному сайті Біленьківської сільської ради.

4.2. Відповідно до Порядку, не пізніше десяти робочих днів з дня опублікування свого рішення на сайті Біленьківської сільської  ради укласти з переможцем конкурсу договори про організацію перевезень пасажирів  на автобусних маршрутах  загального користування №1 та № 2 строком на 3 (три роки)     .                 

      Фото без опису  Фото без опису

                                  Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь