Пошук

Інформація щодо захворюваності на території Біленьківської громади станом на 23.08.2020

Дата: 23.08.2020 13:37
Кількість переглядів: 1288

Адміністрація КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Біленьківської сільської ради повідомляє, що протягом минулої доби серед мешканців громади зафіксовано 1 новий випадок захворювання на COVID-19. Станом на 23.08.2020 року на території громади зареєстровано 7 випадків гострої вірусної хвороби, спричиненої вірусом COVID-19, які підтверджені Запорізьким обласним лабораторним центром. Одна особа одужала та вже виписана з лікарні. Ще шестеро осіб середнього ступеню тяжкості госпіталізовані. Контактні особи перебувають під медичним наглядом сімейного лікаря протягом 14 діб. Проведено всі необхідні заходи дезінфекції, визначені Переліком заходів (в залежності від встановленого рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19) щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 . В Біленьківській АЗПСМ за період з 01.08.2020 по 21.08.2020 проведено експрес тестів – 22 ( всі негативні), ПЛР тестів – 16 ( 6 позитивні).

Територія Біленьківської ОТГ, відповідно до рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19 відноситься до «ЗЕЛЕНОЇ», що не передбачає додаткових рекомендацій.

Шановні мешканці громади! Ситуація з поширенням на COVID-19 на території сільської ради знаходиться під контролем. Закликаємо Вас до спокою та неухильного виконання всіх карантинних заходів. При перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю.

Для профілактики захворювання слід дотримуватись стандартних рекомендацій:

часто мийте руки або обробляйте дезінфікуючими засобами;

під час кашлю та чхання прикривайте рот і ніс паперовою хустинкою.

уникайте тісного контакту з усіма, хто має гарячку та кашель;

якщо маєте підвищену температуру тіла, кашель й утруднене дихання, якнайшвидше зверніться до лікаря та повідомте йому попередньою історією подорожей;

не споживайте сирих чи недостатньо термічно оброблених продуктів тваринного походження


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь