Пошук

Інформація за період з 12 вересня по 18 вересня  2020 року

Дата: 23.09.2020 08:30
Кількість переглядів: 1275

 

За період з 12 вересня по 18 вересня 2020 року до Запорізького відділення надійшли: 3 повідомлення про випадок хронічного професійного захворювання, 11 повідомлень про випадки гострого професійного захворювання у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, у яких при виконанні трудових обов’язків виявлено підозру на зараження коронавірусною інфекцією COVID-19 та 4 повідомлення про нещасні випадки, що сталися на виробництві, з яких повідомлень про випадки смерті та зі смертельним наслідком, групові випадки, а також з тяжкими наслідками – не зареєстровано.

На одному з комунальних підприємств м. Запоріжжя під час встановлення контейнера на спеціальний транспорт працівнику притисло праву руку між стінкою контейнера та кузовом спецтранспорту, в результаті чого працівник отримав травму вказівного пальця. На підприємстві створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

Під час пересування по території різних підприємств м. Запоріжжя двоє працівників оступилися та впали, в результаті одна потерпіла травмувала ліву кисть руки, друга – пошкодила зв’язки правої ноги. На підприємствах створені комісії з розслідування нещасних випадків, які з’ясовують обставини та причини їх настання.

В одному з закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя виникла бійка між пацієнтом та його лікарем, в результаті чого лікар отримав легкі травми голови. В медичному закладі створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь