Пошук

Інформація за період з 19 вересня по 25 вересня  2020 року

Дата: 29.09.2020 10:34
Кількість переглядів: 1192

 

За період з 19 по 25 вересня 2020 року до Запорізького відділення надійшло 1 повідомлення про випадки хронічного  професійного захворювання, 23 повідомлення про випадки гострого професійного захворювання у медичних працівників закладів охорони здоров’я  м. Запоріжжя, у яких при виконанні трудових обов’язків виявлено підозру на зараження коронавірусною інфекцією СОVІД-19 та 6 повідомлень про нещасні випадки на виробництві, з яких 1 випадок смерті.

На одному із промислових підприємств м. Запоріжжя під час зварювальних робіт працівник впав з висоти в результаті чого він отримав закриту черпно-мозкову травму. ГУ Держпраці створена спеціальна комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини  його настання. 

В одному з підприємств при виконанні трудових обов’язків водій транспортних засобів рухаючись по автодорозі загально користування виїхав на смугу зустрічного руху в результаті якої отримав перелом правої ноги та тазостегнового суглоба. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини  його настання.

Працівник одного з підприємства м. Запоріжжя за власної ініціативи у свій вихідний день вирішив перегнати автомобіль зі станції СТО до місця паркування, але  на одній із вулиць м. Запоріжжя здійснив ДТП в результаті отримав травми не сумісні з життям. Прибувши на місце пригоди медичні працівники констатували смерть потерпілого. ГУ Держпраці створена спеціальна комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини  його настання.

21.09.2020  на одному із промислових підприємств м. Запоріжжя працівник при пересуванні до свого робочого місця піднімаючись по стаціонарних сходах на майданчик доменної печі оступився та впав, в результаті цього отримав перелом 3-х ребер та забій лівого плеча. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини  його настання.

На одному промисловому підприємстві м. Запоріжжя працівник при складуванні дерев’яних піддонів зачепився за поліпропіленову стрічку, втратив рівновагу та впав. В результаті чого отримав травму лівої ноги. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини  його настання.

Працівниці одного комунального некомерційного підприємства стало зле при виконанні своїх трудових обов’язків, в наслідок погіршення стану здоров’я була  госпіталізована до лікарняного закладу м. Запоріжжя. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь