Пошук

Інформація про нещасні випадки на виробництві та професійні захворювання, що сталися на підприємствах м. Запоріжжя та Запорізького району Запорізької області за період з 24.10.2020 по 30.10.2020

Дата: 30.10.2020 13:20
Кількість переглядів: 633

За період з 24 по 30 жовтня 2020 року до Запорізького відділення надійшло 2 повідомлення про випадки хронічного  професійного захворювання, 101 повідомлення про випадки гострого професійного захворювання у медичних працівників закладів охорони здоров’я  м. Запоріжжя, у яких при виконанні трудових обов’язків виявлено підозру на зараження коронавірусною інфекцією СОVІД-19 та 3 повідомлення  про нещасні випадки на виробництві.

В одному із медичних закладів м. Запоріжжя, при перекладанні хворого з ліжка на медичну каталку, в наслідок фізичного навантаження, медпрацівниця отримала травму лівого коліна. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини  його настання. 

На одному з підприємств Запорізького району Запорізької області слюсар з ремонту устаткування, при виконанні ремонту обладнання, в наслідок затиснення правої руки у деталі обладнання отримав перелом 4-го та 5-го пальців. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини  його настання.

Працівниця одного із промислових підприємств м. Запоріжжя в наслідок падіння при пересуванні по території підприємства отримала травму лівої руки. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини  його настання. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь