Пошук

Інформація за період з 14.11 по 20.11

Дата: 21.11.2020 09:40
Кількість переглядів: 409

За період з 14.11.2020 по 20.11.2020 у Запорізькому відділенні управління виковнавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області взято на облік:
 3 повідомлення про нещасні випадки на виробництві, в т.ч.: повідомлень про групові нещасні випадки - 0, смертельних випадків – 2;
132 повідомлення про випадки гострого професійного захворювання у медичних працівників закладів охорони здоров’я м Запоріжжя, у яких при виконанні трудових обов’язків виявлено підозру на зараження коронавірусною інфекцією COVID-19. 
За вказаний період зареєстровано 2 випадки хронічних професійних захворювань на працівників підприємств м. Запоріжжя.
Два нещасних випадки сталися з працівниками підприємств міста внаслідок в наслідок раптового погіршення стану здоров’я. Обставини та причини  нещасного випадку з’ясовує створені ГУ Держпраці в Запорізькій області комісії з розслідування нещасного випадку.
Працівник одного з  промислових підприємств м. Запоріжжя при виконанні робіт на полірувальному верстаті, в наслідок розриву деталі яка оброблялась, отримав травму ока. Створена на підприємстві комісія з розслідування з’ясовує обставини та причини  нещасного випадку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь