Пошук

Поліцейська станція відтепер і в Біленьківській громаді

Дата: 27.11.2020 17:44
Кількість переглядів: 1795

Фото без описуСьогодні у Біленькому відбулося відкриття поліцейської станції Запорізького РВП Дніпровського ВП ГУНП у Запорізькій області. Спокій мешканців Біленьківської громади охоронятимуть поліцейські офіцери громади Сергій Артемов та Євген Вязанок.

Фото без опису
Це стало можливим завдяки участі нашої громади в проєкті «Поліцейський офіцер громади». Поліцейські поруч з населенням 24 години на добу та сім днів на тиждень. Для належної роботи офіцерів облаштовано не тільки службове приміщення з усім необхідним облаштуванням, а й житлове - для комфортного проживання. 

Фото без опису
 Відтепер поліцейські офіцери – частина громади, що дає їм змогу орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громадян та запобігати вчиненню правопорушень.

Фото без опису
Поліцейська станція розташована по вул. Запорізькій 32 (поруч з офісом комунального підприємства «Біленьке»), телефон 0951276390. 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь