Пошук

Інформація за період з 28 листопада по 04 грудня 2020 року

Дата: 07.12.2020 08:36
Кількість переглядів: 396

За період з 28.11.2020 по 04.12.2020 у Запорізькому відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області взято на облік 5 повідомлень про нещасний випадок на виробництві, у тому числі: 2 випадки смерті на виробництві внаслідок погіршення стану здоров’я.

Зареєстровано 97 повідомлень про встановлення гострого професійного захворювання у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, у яких лабораторно підтверджено зараження коронавірусною інфекцією COVID-19. В медичних установах створені комісії з розслідування вказаних випадків, які з’ясовують обставини та причини гострого професійного захворювання.

23.11.2020 р на металургійному підприємстві міста Запоріжжя електромонтер отримав тілесні ушкодження від охоронників під час перетинання КПП. Роботодавцем утворена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини настання нещасного випадку.

24.11.2020 р на машинобудівному підприємстві міста Запоріжжя працівниця під час пересування по території підприємства перечепилася за свою ногу та впала, внаслідок цього отримала забій м’яких тканин голови. Обставини та причини з’ясовуються комісією з розслідування нещасного випадку, яку утворив роботодавець.

На підприємствах м. Запоріжжя за вказаний період зареєстровано 2 випадки хронічних професійних захворювань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь