Пошук

Щодо статусу спеціальної сировинної зони

Дата: 20.01.2021 16:11
Кількість переглядів: 812

Відповідно до Закону України «Про дитяче харчування» з метою визначення спеціальних сировинних зон для виробництва високоякісного та безпечного дитячого харчування в облдержадміністрації створена та працює комісія з питань надання виробникові сировини статусу спеціальної сировинної зони, що використовується для виготовлення продуктів дитячого та дієтичного харчування (розпорядження голови облдержадміністрації від 20.08.2013 № 403 «Про створення комісії з питань надання виробникові сировини статусу спеціальної сировинної зони, що використовується для виготовлення продуктів дитячого та дієтичного харчування» (зі змінами).

Процедуру надання виробникам сировини статусу спеціальної сировинної зони, що використовується для виготовлення продуктів дитячого та дієтичного харчування визначено п. 6, 7, 8 порядку надання статусу спеціальної сировинної зони з виробництва сировини, що використовується для виготовлення продуктів дитячого та дієтичного харчування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.10.2007 № 1195 (додається).

Форма заяви для надання виробникові сировини статусу спеціальної сировинної зони затверджена наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 30.04.2013 № 285 «Про затвердження форм для надання статусу спеціальних сировинних зон» ( додається ).

Згідно з наказом Мінагрополітики України від 25.09.2014 № 369 «Про визначення переліку уповноважених науково-дослідних установ, яким надається право видавати агроекологічне обґрунтування» право видавати агроекологічне обґрунтування надано наступним науково-дослідним установам:

  • Національному університету біоресурсів і природокористування України;
  • Інституту агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України;
  • Полтавській державній аграрній академії;
  • Прикарпатському національному університету імені Василя Стефаника;
  • Державній науковій установі «Український науково-дослідний інститут спирту і біотехнології продовольчих продуктів».

Більш детальну інформацію можна отримати в Департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації за адресою: 69107, м. Запоріжжя, пр. Соборний, 164 ( електронна адреса: harchovaapr@gmail.com або dapr@zoda.gov.ua)

Телефони для довідок: 224-64-17

Додатки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь