Пошук

Інформація за період з 30 січня по 05 лютого 2021 року

Дата: 05.02.2021 12:59
Кількість переглядів: 655

За період з 30.01.2021 по 05.02.2021 у Запорізькому відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області взято на облік:

 4 повідомлення про нещасні випадки на виробництві (в т.ч.- 1 груповий нещасний випадок);

 21 повідомлення про випадки гострого професійного захворювання у медичних працівників закладів охорони здоров’я м Запоріжжя, у яких при виконанні трудових обов’язків виявлено підозру на зараження коронавірусною інфекцією COVID-19.

За вказаний період зареєстровано 3 повідомлення про випадки хронічних професійних захворювань  працівників підприємств м. Запоріжжя.

Один випадок смерті на виробництві стався з працівником підприємства міста в наслідок раптового погіршення стану здоров’я. Обставини та причини  нещасного випадку з’ясовує створена ГУ Держпраці в Запорізькій області комісії з розслідування нещасного випадку.

Працівник одного з  промислових підприємств м. Запоріжжя отримав травму руки в наслідок падіння при пересуванні по території підприємства. Створена на підприємстві комісія з розслідування з’ясовує обставини та причини  нещасного випадку.

Працівник одного з промислових підприємств м. Запоріжжя при спуску з  тракторного причепу на підлогу цеху підвернув ліву ногу, в наслідок чого отримав ушкодження зв'язок ноги. Створена на підприємстві комісія з розслідування з’ясовує обставини та причини  нещасного випадку.

Груповий нещасний випадок стався з 3 працівниками одного з медичних закладів м. Запоріжжя в наслідок пожежі, що сталася в палаті для тяжкохворих пацієнтів. Двоє лікарів - анестезіологів та медичний брат проводили інтубацію трахеї хворому пацієнту для підключення його до апарату штучної вентиляції легень. Один із лікарів та медичний брат вийшли з палати, щоб принести, додатково, медичні інструменти для подальшої роботи. Знаходячись у коридорі відділення, вони почули звук вибуху з боку палати, яку щойно залишили і одразу повернулися туди, відкрили двері, намагаючись увійти. З приміщення палати вирвалось полум’я, в результаті чого обидва медика отримали чисельні опіки нижніх кінцівок різного ступеню.

Після тушіння пожежі силами рятувальників ДСНС України у Запорізькій області в палаті було знайдено тіло другого лікаря – анестезіолога без ознак життя.

Обставини та причини  нещасного випадку з’ясовує створена ГУ Держпраці в Запорізькій області комісії з розслідування нещасного випадку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь