Пошук

Інформація за період з 06 по 12 лютого 2021 року

Дата: 16.02.2021 09:30
Кількість переглядів: 648

   За період з 06.02.2021 по 12.02.2021 до Запорізького відділення надійшло: 26 повідомлень про випадки гострих професійних захворювань, у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, у яких при виконанні трудових обов’язків виявлено підозру на зараження коронавірусною інфекцією COVID-19 та 5 повідомлень про нещасні випадки, що сталися на виробництві, в тому числі один із смертельним наслідком.

   На одному з підприємств м. Запоріжжя працівник виконував роботу з теплоізоляції корпусу електрофільтру. Під час підготовки роботи із встановлення будівельних риштувань, елемент риштування з висоти 6 метрів впав на голову потерпілого, в результаті чого потерпілий отримав травму несумісну з життям. ГУ Держпраці створена спеціальна комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини  його настання.

       На одному з підприємств м. Запоріжжя працівник виконував роботи з розпилу дров за допомогою електричної  пили. Після закінчення розпилювання, не дочекавшись повної зупинки ланцюга пили, підніс її до ноги, в результаті чого отримав різану рану на нижній частини стегна.  Обставини та причини випадку з'ясовуються комісією з розслідування нещасного випадку.

       На одному з комунальних підприємств м. Запоріжжя  працівниця йшла за відсівом для посипання дороги при ожеледиці, підсковзнулась та впала, внаслідок падіння отримала перелом лівої ноги. Обставини та причини випадку з'ясовуються комісією з розслідування нещасного випадку.

       На одному з підприємств м. Запоріжжя  охоронник виходячи з приміщення охорони, оступився о бордюрний камінь та впав на лівий бік, в результаті чого отримав перелом стегна. Обставини та причини випадку з'ясовуються комісією з розслідування нещасного випадку.

     Працівниця одного із закладів освіти м. Запоріжжя  під час прибирання коридору підсковзнулась та впала, в результаті чого отримала перелом лівої руки. Обставини та причини випадку з'ясовуються комісією з розслідування нещасного випадку.

     На підприємствах м. Запоріжжя за вказаний період зареєстровано 1  випадок  хронічного професійного захворювання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь