Пошук

Інформація за період з 20 по 26 лютого 2021 року

Дата: 26.02.2021 15:57
Кількість переглядів: 536

 

За період з 20 лютого по 26 лютого 2021 року до Запорізького відділення надійшли:          16 повідомлень про випадки гострого професійного захворювання (COVID-19) у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, 0 повідомлень про випадки хронічних професійних захворювань та 3 повідомлення про нещасні випадки, що сталися на виробництві, 1 з яких із смертельним наслідком.

На одному з підприємств м. Запоріжжя у працівника сталося погіршення стану здоров’я, він впав і втратив свідомість. На місце події була викликана бригада швидкої медичної допомоги, працівниками якої було констатовано його біологічну смерть. Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області створена спеціальна комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

На одному з промислових підприємств м. Запоріжжя працівниця отримала травму правої ноги внаслідок падіння при пересуванні по території підприємства. На підприємстві створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

На одному з промислових підприємств м. Запоріжжя працівник за допомогою електромостового крану виконував вантажно-розвантажувальні роботи. Металевим гачком він направляв вантаж під час руху крана. Вантаж змістився в його бік та вдарив його, в результаті чого він впав з висоти 1,3 метра і отримав перелом лівої руки. На підприємстві створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

 

 

Запорізьке відділення управління

ВД Фонду соціального страхування

України у Запорізькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь