Пошук

Інформація за період з 27 лютого по 05 березня

Дата: 09.03.2021 08:12
Кількість переглядів: 350

Фото без опису

.

За період з 27.02.2021 по 05.03.2021 до Запорізького відділення надійшло: 14 повідомлень про випадки гострих професійних захворювань у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, у яких при виконанні трудових обов’язків виявлено підозру на зараження короно вірусною інфекцією COVID-19 та 5 повідомлень про нещасні випадки, що сталися на виробництві.

За вказаний період випадків хронічних професійних захворювань на працівників підприємств м. Запоріжжя не зареєстровано.

Два працівника різних підприємств м. Запоріжжя отримали травми різного ступеню тяжкості внаслідок ДТП під час зіткнення з іншими транспортними засобами  на шляхах  загального користування. На підприємствах створені комісії з розслідування нещасних випадків, які з’ясовують обставини  та причини їх настання.

На одному з промислових підприємств м. Запоріжжя працівник виконував демонтаж обладнання та в результаті обриву кріплення металевої труби, труба впала на голову працівника, внаслідок чого він отримав різні травми голови. На підприємстві створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини  та причини його настання.

Під час пересування по території промислового підприємства м. Запоріжжя працівник отримав травму ноги внаслідок потрапляння в зону роботи екскаватора. Обставини та причини настання нещасного випадку з’ясовуються комісією з розслідування, яка створена на підприємстві.

На одному із металургійних підприємств м. Запоріжжя під час виконання вантажно-розвантажувальних робіт в результаті порушення установки контейнеру з металом  в технологічну ємність робітник отримав забої м’яких тканин тулуба. На підприємстві створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини  та причини його настання.

 

Страхувальникам! Нагадуємо, що у разі порушення порядку використання страхових коштів роботодавці відшкодовують Фонду в повному обсязі неправомірно витрачену суму страхових коштів  і сплачують штраф у розмірі 50 відсотків такої суми.

За несвоєчасне повернення або повернення не в повному обсязі страхових коштів  накладається штраф у розмірі 10 відсотків  страхових коштів з одночасним нарахуванням пені у розмірі 0,1 відсотка зазначених сум коштів.

 

Запорізьке відділення управління

ВД Фонду соціального страхування

України у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь