Пошук

Інформація за період з 06 по 12 березня 2021 року

Дата: 12.03.2021 13:33
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

За тиждень з 06.03.2021 по 12.03.2021 у Запорізькому відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області взято на облік:

- 12 повідомлень про випадки гострого професійного захворювання у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, у яких при виконанні трудових обов’язків виявлено підозру на зараження коронавірусною інфекцією COVID-19;

- 2 повідомлення про нещасні випадки на виробництві, у т.ч.: повідомлень про групові нещасні випадки - 0, випадків смерті на виробництві – 1;

- 3 повідомлення про випадки хронічного професійного захворювання.

 

На одному з промислових підприємств м. Запоріжжя працівник під час виконання посадових обов’язків відчув раптове погіршення стану здоров’я та знепритомнів. Співробітники викликали бригаду швидкої медичної допомоги, працівники якої  констатували його смерть.  Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області створена комісія із спеціального розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини нещасного випадку.

На одному з підприємств м. Запоріжжя працівник, не зупинивши роботу механічного пресу по вирубуванню металевої смуги, проводив корегування напрямку металевої смуги, в результаті чого пресом йому травмувало ліву руку. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

Запорізьке відділення управління

ВД Фонду соціального страхування

України у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь