Пошук

Інформація за період з 20 по 26 березня 2021 року

Дата: 26.03.2021 13:35
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

За період з 20.03.2021 по 26.03.2021 до Запорізького відділення надійшло: 28 повідомлень про випадки гострих професійних захворювань, у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, (в тому числі 1 випадок зі смертельним наслідком) у яких при виконанні трудових обов’язків виявлено підозру на зараження коронавірусною інфекцією COVID-19 та 4 повідомлення про нещасні випадки, що сталися на виробництві.

         В одному з торгівельних підприємств м. Запоріжжя охороннику під час виконання  своїх обов’язків раптово стало зле.  Автомобілем швидкої медичної допомоги, яка була викликана на місце події працівника було доставлено до медичного закладу.     Обставини та причини випадку з'ясовуються комісією з розслідування нещасного випадку.

         На одному з промислових підприємств м. Запоріжжя , під час закривання  отвіра льоточного каналу металургійної печі №2, з льоточного каналу печі виник викид бриск гарячого металу на робітника, одна з яких потрапила    в  ліве око травмувавши його.         Обставини та причини випадку з'ясовуються комісією з розслідування нещасного випадку.

          На одному з металургійних підприємств м. Запоріжжя , під час  огляду  технічного стану обладнання робітник впав з висоти 6 м. в технологічний приямок, в наслідок чого робітник отримав переломи рук. На підприємстві створена комісія яка проводить розслідування обставин і причин нещасного випадку.

          На одному з промислових підприємств м. Запоріжжя , під час переміщенні технологічної машини заклинило опорний ролик. Робітник для продовження руху машини прийняв рішення проштовхнути її електровозом використовуючи швелер. При включенні електровоза вставлений між електровозом і машиною швелер, який робітник держав правою рукою, змістився і придавив робітникові пальці правої руки і травмував вказівний палець. Обставини та причини випадку з'ясовуються комісією з розслідування нещасного випадку.

На підприємствах м. Запоріжжя за вказаний період  випадків  хронічних професійних захворювань не зареєстровано  .

                                                                                                                  Запорізьке

                                                                                                                  відділення УВД ФССУ у 

                                                                                                                  Запорізькій області 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь