Пошук

Подяка Біленьківській громаді

Дата: 05.04.2021 16:10
Кількість переглядів: 1320

Фото без опису

Раді поділитися приємною новиною . За результатами національного конкурсу 2020 року наш з вами спільна робота та досвід  у програмі  “Розумна Взаємодія” у співпраці з Благодійним фондом «Молода громада» відзначена у  кращих історіях співпраці організацій громадянського суспільства та влади!

         Ми разом з Вами отримали подяку від Міністерства культури та інформаційної політики України, секретаріату Кабінету Міністрів України,  Ініціативного центру сприяння активності та розвитку громадського почину “ЄДНАННЯ", Українського незалежного центру політичних досліджень , Центра демократії та верховенства права за підписами заступника міністра, держсекретаря та інших за участь у конкурсі історій про кращі спільні проєкти (практики співпраці) організацій громадянського суспільства (ОГС) та органів виконавчої влади (ОВВ).

 «Розумна Взаємодія» це  інструмент розвитку Біленьківської громади, можливість та перспективи реалізації ідей, отримання коштів на створений проєкт.

         Унікальність «Розумної взаємодії» ґрунтується на впровадженні трьох свобод: вільний доступ всіх – влади, бізнесу, неприбуткових організацій та мешканців до визначення проблем, до надання пропозицій їх вирішення та до підтримки запропонованих рішень в загальному просторі громади.

Ми вдячні всім хто брав участь !!! Впевнені, що спільна праця завжди буде приносити найкращі результати для розвитку нашої Біленьківської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь