Пошук

Інформація за період з 10 по 16 квітня 2021 року

Дата: 19.04.2021 09:36
Кількість переглядів: 362

За тиждень з 10.04.2021 по 16.04.2021 у Запорізькому відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області взято на облік:

- 27 повідомлень про випадки гострого професійного захворювання у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, у яких при виконанні трудових обов’язків виявлено підозру на зараження коронавірусною інфекцією COVID-19;

- 4 повідомлення про нещасні випадки на виробництві, з яких 1 випадок із смертельним наслідком;

- 1 повідомлення про випадки хронічного професійного захворювання.

 

На одному з видобувних підприємств м. Запоріжжя працівник, відкривши захисну огорожу розподільчих пристроїв, зайшов у небезпечну зону, доторкнувся до роз’єднувача трансформатора та потрапив під дію електричної дуги. Співробітник, який був неподалік від місця події, відключив електричне обладнання від електричної мережі та відтягнув постраждалого з небезпечної зони. На місце події було викликано бригаду швидкої медичної допомоги, працівники якої після приїзду констатували смерть потерпілого. Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області створена комісія із спеціального розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини нещасного випадку.

 

На одному з підприємств м. Запоріжжя працівник, виконуючи свої посадові обов’язки, при плановому знятті показів лічильника, отримав удар кулаком в обличчя від споживача. На місце події була викликана поліція, постраждалий був доставлений до медичного закладу для надання медичної допомоги. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

 

 

 

На одному з видобувних підприємств м. Запоріжжя працівник, під час спуску по сходовому маршу оступився, в результаті чого ушкодив ліву ногу. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

 

Під час виконання робіт по зняттю контрольних показників на працівника одного з підприємств м. Запоріжжя кинувся собака. Від несподіванки працівник втратив рівновагу та впав, пошкодивши праву ногу. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

                                              Запорізьке відділення управління                                                                            виконавчої дирекції Фонду соціального 

                                               страхування України у Запорізькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь