Пошук

Подано заявку на отримання субвенції з державного бюджету на розвиток мережі Центру надання адміністративних послуг.

Дата: 27.04.2021 10:16
Кількість переглядів: 987

                                          Фото без опису
Подано заявку на отримання субвенції з державного бюджету на розвиток мережі Центру надання адміністративних послуг:

Закупівля обладнання робочої станції для оформлення та видачі паспортних документів, взяття біометричних даних і реєстрації місць проживання .

  2020 рік був важким роком для усієї країни у зв’язку з епідемією СОVID-19. Під час встановлення жорстких обмежень населені пункти громади були ізольовані від м. Запоріжжя у зв'язку з зупиненням приміського транспортного сполучення . Але, є певні адміністративні послуги, доступ до яких є важливим і в часи карантину, і навіть надзвичайного стану, адже комусь критично потрібен внутрішній або закордонний паспорт, реєстрація народження дитини тощо. Також є послуги, де особи обмежені певними строками (наприклад, на вклейку фото в паспорт у формі книжки, при досягнення 25 / 45 років є тільки місяць; або є 30 днів на реєстрацію місця проживання і т.д.). Крім того, переважна більшість таких «строкових» адмінпослуг можуть мати наслідком притягнення до адмінвідповідальності за невчасне виконання обов’язку (наприклад, зареєструвати факт народження дитини).

            Навіть зараз, Запорізька область перебуває у "червоній" зоні і є відповідні обмеження щодо кількості місць у маршрутному таксі та обов’язкова наявність перепусток для проїзду. І все одно небезпека зараження під час поїздок дуже велика. До того ж, мешканцю громади для отримання певних адміністративних послуг потрібно викласти з кишені близько 100 грн. на одну поїздку до м. Запоріжжя.

.           Якщо в нашому ЦНАПі надавати послуги з оформлення та видачі паспортних документів це зменшить ризики розповсюдження СОVID-19 та збереже здоров'я мешканців громади.  Адміністративні послуги повинні бути максимально наближені до людей.

         Розбудова ЦНАП – це не просто сервісна складова, це розбудова молодої Української держави як такої. Адже у нашій громаді  з’явився сучасний , привітний орган влади, компетентний, доступний та комфортний.

         Отримання субвенції, закупівля обладнання робочої станції для оформлення та видачі паспортних документів, взяття біометричних даних і реєстрації місць проживання дасть змогу сільській раді безумовно виконати  вимоги розпорядження Кабінету Міністрів України “Про внесення змін у додаток до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 року № 523” щодо актуалізації та доповнення новими адміністративними послугами соціального характеру перелік адміністративних послуг органів виконавчої влади, які надаються через ЦНАП


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь