Пошук

Подано заявку на отримання субвенції з державного бюджету на розвиток мережі Центру надання адміністративних послуг.

Дата: 27.04.2021 10:16
Кількість переглядів: 916

                                          
Подано заявку на отримання субвенції з державного бюджету на розвиток мережі Центру надання адміністративних послуг:

Закупівля обладнання робочої станції для оформлення та видачі паспортних документів, взяття біометричних даних і реєстрації місць проживання .

  2020 рік був важким роком для усієї країни у зв’язку з епідемією СОVID-19. Під час встановлення жорстких обмежень населені пункти громади були ізольовані від м. Запоріжжя у зв'язку з зупиненням приміського транспортного сполучення . Але, є певні адміністративні послуги, доступ до яких є важливим і в часи карантину, і навіть надзвичайного стану, адже комусь критично потрібен внутрішній або закордонний паспорт, реєстрація народження дитини тощо. Також є послуги, де особи обмежені певними строками (наприклад, на вклейку фото в паспорт у формі книжки, при досягнення 25 / 45 років є тільки місяць; або є 30 днів на реєстрацію місця проживання і т.д.). Крім того, переважна більшість таких «строкових» адмінпослуг можуть мати наслідком притягнення до адмінвідповідальності за невчасне виконання обов’язку (наприклад, зареєструвати факт народження дитини).

            Навіть зараз, Запорізька область перебуває у "червоній" зоні і є відповідні обмеження щодо кількості місць у маршрутному таксі та обов’язкова наявність перепусток для проїзду. І все одно небезпека зараження під час поїздок дуже велика. До того ж, мешканцю громади для отримання певних адміністративних послуг потрібно викласти з кишені близько 100 грн. на одну поїздку до м. Запоріжжя.

.           Якщо в нашому ЦНАПі надавати послуги з оформлення та видачі паспортних документів це зменшить ризики розповсюдження СОVID-19 та збереже здоров'я мешканців громади.  Адміністративні послуги повинні бути максимально наближені до людей.

         Розбудова ЦНАП – це не просто сервісна складова, це розбудова молодої Української держави як такої. Адже у нашій громаді  з’явився сучасний , привітний орган влади, компетентний, доступний та комфортний.

         Отримання субвенції, закупівля обладнання робочої станції для оформлення та видачі паспортних документів, взяття біометричних даних і реєстрації місць проживання дасть змогу сільській раді безумовно виконати  вимоги розпорядження Кабінету Міністрів України “Про внесення змін у додаток до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 року № 523” щодо актуалізації та доповнення новими адміністративними послугами соціального характеру перелік адміністративних послуг органів виконавчої влади, які надаються через ЦНАП


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь