Пошук

Інформація за період з 15 по 21 травня 2021 року

Дата: 21.05.2021 12:23
Кількість переглядів: 324

Фото без опису

За період з 15.05.2021 по 21.05.2021у Запорізькому відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області взято на облік 5 повідомлення про нещасні випадки на виробництві, в т.ч. зі смертельним наслідком 1, групових нещасних випадків -1, з них 2 потерпілих.

Зареєстровано 4 повідомлення про встановлення гострого професійного захворювання у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, у яких лабораторно підтверджено зараження коронавірусною інфекцією COVID-19, в тому числі 1 із них - випадок смерті. В медичних установах створені комісії з розслідування вказаних випадків, які з’ясовують обставини та причини гострого професійного захворювання.

 

17.05.2021 на одному із підприємств м. Запоріжжя електромонтери з ремонту та обслуговування електроустаткування виконували на фідерній підстанції планово-попереджувальні роботи, згідно з нарядом-допуску на роботи підвищеної небезпеки. Під час

виконання технічних робіт на роз’єднувачі фідера, полум’ям, від електричної дуги, обидва отримали термічні опіки обличчя, рук та ніг. Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області утворена комісія зі спеціального розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

18.05.2021 на території спортивного майданчику шкільного подвір’я у м. Запоріжжя водій автотранспортного засобу, який привіз їжу для харчування учнів, при розвороті, здійснив наїзд на чергового вчителя. Внаслідок цього вчитель отримала травму – перелом тазобедренного суставу. Обставини та причини настання нещасного випадку з’ясовуються комісією з розслідування нещасного випадку, утвореною відділом освіти.

Цього ж для на машинобудівному підприємстві м. Запоріжжя працівник отримав травму лівого ока при обробці деталі пневмомашиною. Роботодавець утворив комісію з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

19.05.2021 у м. Запоріжжі сталося 2 нещасних випадки:

- на території комунального некомерційного підприємства працівниці раптового стало зле, вона знепритомніла. Лікарі, після надання медичної допомоги, констатували біологічну смерть працівниці. Обставини та причини настання нещасного випадку з’ясовуються спеціальною комісією, утвореною Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області;

- на металургійному підприємстві м. Запоріжжя працівниця під час спуску по сходам, оступилася та впала, внаслідок цього отримала пошкодження зв’язок ноги.

На підприємствах м. Запоріжжя за вказаний період випадки хронічних професійних захворювань не зареєстровано.

 

 

В.о. начальника  відділення                                                                       О.М.  Бескіщенко

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь