Пошук

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ НАШОЇ ГРОМАДИ ТА ОДЕРЖУВАЧІВ СУБСИДІЙ!

Дата: 24.05.2021 16:00
Кількість переглядів: 324

Фото без опису

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ НАШОЇ ГРОМАДИ ТА ОДЕРЖУВАЧІВ СУБСИДІЙ!

З травня 2021 року всі отримувачі субсидії подають нову заяву та декларацію.  Звертаємо Вашу увагу, що прийом громадян відбуватиметься протягом 5 місяців, тобто з травня по вересень включно! При цьому право на отримання субсидії буде визначатися з травня місяця 2021р.

Для врегулювання питання скупчення відвідувачів відділу «Центр надання адміністративних послуг» та рівномірного розподілення звернень громадян протягом робочого часу прийом документів для призначення житлових субсидій та всіх видів державних допомог а також отримання інших адміністративних послуг з 24 травня 2021 року буде здійснюватися за попереднім записом.

Отримати талон на прийом можна особисто, в віддлі ЦНАП, або за телефон: (0612) 87-31-12.

Для подання нової Заяви на призначення житлової субсидії та Декларації про доходи

при собі мати:

– паспорта (свідоцтва про народження) всіх зареєстрованих у житловому приміщенні осіб та членів їх сімей (дружини, чоловіка, неповнолітніх дітей);

– ідентифікаційні номери всіх зареєстрованих у житловому приміщенні осіб та членів їх сімей (дружини, чоловіка, неповнолітніх дітей);

– довідку з КП Біленьке;

– акт обстеження домоволодіння про зареєстрованих, але фактично не проживаючих за адресою, оформлений належним чином (при необхідності);

  • довідку про фатичне м/ проживання або навчання;

– технічний паспорт на житло;

перелік рахунків по оплаті комунальних послуг;

– реквізити банківського рахунку для виплати субсидії (крім осіб з інвалідністю I групи та осіб, які досягли 80-річного віку).

Інформуємо, що при наявності заборгованості зі сплати житлово-комунальних послуг, сума якої перевищує 340 грн. субсидія не призначається.

Зауважимо, що з метою уникнення великої скупченості людей та для збереження Вашого часу і дотриманням усіх протиепідемічних рекомендацій, мешканці Біленьківської громади мають прийти до відділу ЦНАП у визначені, згідно попереднього запису, дати та часу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь