Пошук

Інформація за період з 25 по 28 травня 2021 року

Дата: 28.05.2021 14:43
Кількість переглядів: 315

Фото без опису

За період з 25.05.2021 по 28.05.2021 до Запорізького відділення надійшло: одне повідомлення про випадок гострого професійного захворювання, у медичного працівника закладу охорони здоров’я м. Запоріжжя, у якого при виконанні трудових обов’язків виявлено підозру на зараження коронавірусною інфекцією COVID-19 та 3 повідомлення про нещасні випадки, що сталися на виробництві.

         В одному із муніципальних підприємств м. Запоріжжя працівнику перед початком  виконання  своїх обов’язків раптово стало зле.  Автомобілем швидкої медичної допомоги, яка була викликана на місце події, працівника було доставлено до медичного закладу.         Обставини та причини випадку з'ясовуються комісією з розслідування нещасного випадку.

         На одному з комунальних підприємств м. Запоріжжя , підіймаючись по сходовому маршу, робітник втратив рівновагу та впав зі сходинок отримавши забій голови. На підприємстві створена комісія яка проводить розслідування обставин і причин нещасного випадку.

          На одному з приватних підприємств м. Запоріжжя , під час виконання своїх обов’язків, робітник впав з драбини з висоти 1.8м та отримав травму голови та закритий перелом правої руки. Обставини і причини випадку з'ясовуються комісією з розслідування нещасного випадку.

На підприємствах м. Запоріжжя за вказаний період  випадків  хронічних професійних захворювань не зареєстровано.

 

 

Заступник начальника  відділення                             Н.В. Суворова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь