Пошук

28 ЧЕРВНЯ - ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 28.06.2021 08:25
Кількість переглядів: 976

Фото без опису

 

25 років тому  Україна  ухвалила  свою Конституцію. Цей документ, після Акту про проголошення незалежності України, став другим наріжним каменем у будівництві української демократії.

Основний закон України складається з 161-ї статті.  Конституція  говорить  про права і свободи українців, про повагу та гідність, недоторканість житла і право на свободу думки та слова, територіальну цілісність та недоторканність існуючих кордонів, про невід’ємне право на життя кожної людини в Україні і багато чого іншого, що притаманно конституціям виключно демократичних суспільств.

Тому усім жителям нашої громади та всієї країни бажаємо, щоб в цей урочистий день повсюди панував світлий настрій, міцніло почуття гордості за свою країну, за її Конститицію, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі.   Зичимо міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та добробуту її народу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь