Пошук

Інформація за період з 10.07 по 16.07

Дата: 16.07.2021 13:38
Кількість переглядів: 422

Фото без опису

У період з 10.07.2021 по 16.07.2021 у Запорізькому відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області взято на облік 4 повідомлення про нещасні випадки на виробництві,  в т.ч. зі смертельним наслідком – 1; групових нещасних випадків – 1 (2 потерпілих).

 

Зареєстровано 1 повідомлення про встановлення гострого професійного захворювання у медичного працівника закладу охорони здоров’я м. Запоріжжя, у якого лабораторно підтверджено зараження коронавірусною інфекцією COVID-19. В медичній установі створено комісію з розслідування вказаного випадку, члени комісіє якої з’ясовують обставини та причини гострого професійного захворювання.

 

Так на виробничій дільниці одного із підприємств м. Запоріжжя під час відкриття технологічного отвору устаткування з переробки резино-технічних відходів працівники використовували кутову шліфувальну машинку, в результаті чого вибухнула піч з утилізації автопокришок. Робітник віком 23 роки, отримав термічний опік обличчя, тулуба 30%, опік верхніх дихальних шляхів, відкритий перелом правої гомілки. Робітник віком 17 років отримав опіки тулуба 20%. Потерпілі госпіталізовані. Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області утворена комісія зі спеціального розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

На одному із комунальних підприємств м. Запоріжжя при усуненні витоку води на водогоні стався зсув грунту в траншеї на працівника, внаслідок чого він помер. Обставини та причини настання нещасного випадку з’ясовуються спеціальною комісією з розслідування нещасного випадку, утвореною Головним Управлінням Держпраці у Запорізькій області.

На підприємствах м. Запоріжжя за вказаний період випадки хронічних професійних захворювань не зареєстровано.

 

 

 

В.о.  начальника  відділення                                                      О.М. Бескіщенко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Яременко 239 12 63


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь