Пошук

Нагородження переможців 2021

Дата: 03.08.2021 08:17
Кількість переглядів: 612

15 червня в Біленьківській сільській  раді відбулося визначення підсумків і переможців Громадського бюджету -2021 рік. Слід зазначити, що за цим процесом слідкувала громадськість та була безпосередньо задіяна значна кількість мешканців, які щиро зацікавленні у тому, щоб наша громада розвивалася та стала кращою, комфортнішою і безпечнішою.

В цьому році, завдяки поліпшенню системи інтернет-голосування за проєкти Громадського бюджету громади, кількість учасників, що приймали участь в голосуванні, сягнула 1231 особи. Голосування головним чином відбувалося в пунктах особистого голосування, Кількість проголосувавших в порівнянні з минулим конкурсом в 4 рази більша.

Сільський голова Світлана Зачепило зазначила: «Проєкт «Громадський бюджет -2021» вдався. Метою його є залучення активних громадян в управління розвитком інфраструктури громади, перш за все, і управління проєктами. З огляду на те, що в цьому році  взяло участь в голосуванні більше громадян, я вважаю, це хороший результат. Це добре, що в нас багато активних людей, які готові брати участь в управлінні нашою громадою. Я впевнена, що всі проєкти будуть реалізовані і ми продовжимо цю практику громадського бюджету, тому що з кожним разом вона дає все кращі результати».

 

За 30 днів голосування жителі Біленьківської громади вибрали з 13 проєктів «Громадського бюджету» 8 переможців. Серед проєктів найбільшу кількість голосів (199) набрав проєкт «Зимове містечко» » (бюджет – 29 950 грн.). Автор проєкту Другакова Л.С. щодо нього сказала: «Хочемо облаштувати площу біля будинку культури навколо живих ялинок та створити культурний майданчик для проведення свят , де плануємо проводити заходи, які посприяють розвитку доброзичливих відносин між людьми».

Друге місце серед проектів переможців отримав проєкт «Безпечний світ» (кількість голосів – 127,бюджет 25 228 грн.). Автор проєкту Ребенок Ріта Сергіївна. В рамках проєкту заплановано створення навчально-розвиваючий майданчику  з придбанням  іграшкового транспорту,  дорожніх знаків та банеру.

              Третє місце отримав проєкт  «Спорт для всіх» , за який проголосувало 120 мешканців громади. (бюджет – 29970 грн.). Проєктом передбачено встановлення вуличних тренажерів - створення комфортних умов для фізичного розвитку.  «У нашому селі дуже багато дітей, підлітків та молоді, які хочуть займатися спортом, але не мають жодної спортивної площадки. Є територія, що пустує і на якій можна побудувати майданчик з тренажерами. Це буде чудове місце - зона здоров'я для цікавого дозвілля всіх бажаючих на свіжому повітрі», - говорить автор Валентина Хмара.

         Ще 5 проєктів переможців це:

«Пам’ятний знак «Ветеранам праці»  - облаштування місця для вшанування ветеранів праці –  бюджет 16720 грн., автор проєкту Важненко Ельміра Ісбендіярівна ,  119 голосів ;

«Зона відпочинку «Острівець спокою»  - облаштування затишної зеленої зони для відпочинку - 28764 грн., автор проєкту  Черненко Дарина Сергіївна, 112 голосів;

«Спорт для всіх» - встановлення вуличних тренажерів - створення комфортних умов для фізичного розвитку–бюджет 29 970 грн., автор проєкту Каменских Наталя Миколаївна , 112 голосів ;

«Сучасний дитячий ігровий майданчик»- створення нового, цікавого, сучасного майданчику - бюджет 29 900 грн. автор проєкту Рогальська Інна Анатоліївна , 111 голосів;

         За оцінками учасників Громадського бюджету 2021 захід вдався та проведений професійно, якісно і неупереджено. Тож вітаємо переможців та бажаємо їм найскорішої реалізації проектів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь