Пошук

Інформація за період з 28 по 03 вересня 2021 року

Дата: 06.09.2021 17:55
Кількість переглядів: 794

Фото без опису

За період з 28 серпня по 03 вересня 2021 року до Запорізького відділення надійшли та взято на облік: 8 повідомлень про випадки гострого професійного захворювання (COVID-19) у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, 6 повідомлень про випадки хронічних професійних захворювань та 5 повідомлень про нещасні випадки, що сталися на виробництві, в т.ч. 1 нещасний випадок зі смертельним наслідком.

На одному з підприємств м. Запоріжжя 2 працівники виконували роботи по виробництву борошна на мукомольному комплексі. Під час виконання цих робіт обладнання вийшло зі строю. Працівники самостійно намагалися усунути поломку не відключивши при цьому обладнання від електромережі. Один з працівників знаходився за обладнанням, не в зоні видимості, коли другий працівник раптово натиснув кнопку пуску та привів обладнання в дію. Противага, яка знаходилася між коробами для розсіювання борошна, впала працівнику на грудну клітину, внаслідок чого він отримав травму тулуба з ушкодженням внутрішніх органів. Потерпілий помер на місці виконання робіт.

Головним управлінням Держпраці у Запоріькій області створена спеціальна комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

 

 

З повагою

в.о. начальника відділення

 

 

О.М. Бескіщенко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь