Пошук

День усиновлення- свято милосердя та любові!

Дата: 30.09.2021 10:15
Кількість переглядів: 1626

Фото без опису

 30 вересня Україна відзначає  день усиновлення. Це свято доброти та  милосердя  яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це національне свято усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів прийнявши в свої сім’ї дітей, які при різних обставинах втратили свої рідні сім’ї.

      Усиновлення – це важливий та відповідальний крок, який потребує великої духовної сили, віри, надії, любові та мудрості.     

     З метою забезпечення права кожної дитини на виховання в сім’ї, в Україні швидкими темпами розвивається система усиновлення, яке є прикладом відродження справжніх родинних цінностей та збереження сім’ї.

У           Усиновлювачі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих.

             Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це           наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати п    про  свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави.

          На сьогоднішній день на первинному обліку Служби у справах дітей Біленьківської сільської ради перебуває 60 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З них: 22 дітей перебуває під опікою, піклуванням громадян, 16 – в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу, 38 – в інтернатних закладах всіх форм підпорядкування, навчаються в вищих навчальних закладах – 1 дитина, в тимчасових формах влаштування – 10 дітей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь