Пошук

Нарада при сільському голові з керівниками виконавчого комітету, структурних підрозділів та комунальних закладів громади

Дата: 25.10.2021 13:33
Кількість переглядів: 1030

     Сьогодні, 25.10.2021 року , на нараді при сільському голові обговорено питання організації роботи по проекту «Розумна взаємодія», який  створений за ініціативи Британської Ради в Україні та спрямований на налагодження ефективної співпраці з громадянами з використанням сучасних технологій, на території Біленьківської сільської ради .

   Зачепило Світлана Іванівна наголосила про необхідність залучення більшої кількості користувачів платформи gurtom.mobi та роботи відповідно до принципів Розумної взаємодії, проведення додаткових заходів інформування – рекламування серед жителів ОТГ, зокрема молоді, інструктажів – навчання методам роботи як працівників органу місцевого самоврядування, так і громадян, підприємців, членів громадських організацій. З цією метою доцільно призначити відповідальних осіб за впровадження проєкту.

  На виконання доручення сільського голови видано розпорядження від 25.10.2021 року № 144

https://bilenke-silrada.gov.ua/docs/987480/   

  Завтра, 26.10.2021 року планується перше засідання відповідальних осіб та визначення дорожньої карти по роботі в проєкті.

    До того ж, загальна онлайн зустріч команд відбудеться вже через тиждень 29.10.21 (птн) в 15:00 (1 година). Лінк на Зум: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcucOGtqzgoG9PMIzojFYaRz6ef9x7g4KrA

Долучайтесь до вирішення місцевих питань у громаді? Ознайомтесь детальніше перейдіть за посиланням https://edu.gurtom.mobi/gromada/.

Контактна особа у виконавчому комітеті Біленьківської сільської ради Цибульська Тетяна Олександрівна, (061)287-32-71.

“за підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED)  в рамках проєкту “Посилення громадської залученості та моніторинг реформ” фонду “Молода Громада”

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь