Пошук

Шановні мешканці громади! Запрошуємо усіх взяти участь в онлайн - опитуванні

Дата: 06.12.2021 14:04
Кількість переглядів: 2091

На виконання доручення Кабінету Міністрів України від 25.11.2021                     № 54029/1/1-21 просимо долучитися до дослідження практики застосування та ефективності законодавства з організації надання адміністративних послуг, що проводиться Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування (далі – Комітет).

Зокрема, за результатами проведеного дослідження буде здійснено аналіз ефективності Закону України  від 03.11.2020 № 943-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі».

Враховуючи вищезазначене, просимо підтримати вказану ініціативу Комітету, взявши участь в онлайн-опитуванні (https://docs.google.com/forms/d/1auIPl8ZE4CUmHr2HntqNcheUe1HRj4nQ-UYTCtdzN8A/edit) та долучивши до нього зацікавлених осіб та організацій.

З більш детальною інформацією можна ознайомитися за посиланням: http://komsamovr.rada.gov.ua/preview/anonsy_podij/82324.html.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь